On the road in the United states of America

Edit: Jag ligger ensam på motellrummet och pustar ut för en stund, som lantflicka är man inte riktigt van vid att springa runt bland folk hela dagarna, tänka på hur man ser ut och att alltid ALLTID ha kläder på sig. Galet. men jag är nöjd. Just nu kyler jag en colaburk och några snickers genom att lägga dem på luftkonditioneringen, fungerar superbra om man bortser från att hela jag blir kall! De andra är ute och busar runt i staden vilket jag också hade gjort om inte min mage strejkat och gett mig magknip så jag knappt kan gå. Saknar Sverige lite, och undrar varför folk där borta inte är vakna klockan 05.30, jag är ju pratsugen!

Citerar Mary and Max: where do babies come from in america? Do they come from cola cans? ♥Dag ett. Six flags Los Angeles.Dag två.Fiskare redo för nappande fiskar.


Piren i San Diego (pacific beach) på bilden ser vi söta Josefin.Dag tre. På bild fröken Emma SvenssonSunset Cliffs. Vi var på vattenland med, men jag orkade inte fixa bilderna därifrån.dag 4. På väg med bil i Mojaveöknen.
dag 5. Här är vi nu, galet.På vägarna till Las Vegas ligger det inga döda harar längst kanterna som på Öland, där ligger söndersprängda däck som inte klarat värmen. Längst vägräckena ser man avskrapad lack från bilar som inte kunnat hålla sig på vägen och tittar man upp finns där inget annat än sandiga berg med små toffsar av torra växter.

Att gå runt i en stor bastu är väl ingen metafor som man kan kalla överdriven i 43 graders värme. Klockan två på natten är det varmare än de flesta sommardagar hemma i Sverige och jag kan inte annat än längta till nästa sovstopp yoshima national park! Men imorgon blir det Grand Canyon.

Kommentarer
Postat av: Frugan

Åh, vill med ;_____; Ser helt underbart häftigt ut! Bara så du vet, du kommer få åka tillbaka någon gång ;D hehe

Hoppas du har det kul och fantastiskt där borta på andra sidan Atlanten! Saknar dig så där lite jättemycket, men jag överlever! haha

Puss gumman, ta hand om dig, "mamma Emelie" kan ju inte göra det härifrån :'D haha

Kom hem snart! <3

2011-06-18 @ 17:55:45
URL: http://trehundrasextiosjuord.blogspot.com
Postat av: Empa

mycket najs bilder ^^

2011-07-01 @ 00:16:07
URL: http://theempa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0