On the road in the United states of America part 3Dag, 9? Mammoh lakes, avresa

Jag behövde ta en paus i turistlandskapsbilderna och hittade en fjäder.


Vi åkte vidare på nya äventyr.
Hittade tre meter hög snö och hade snöbollskrig medans de överhettade bromsarna svalnade i skuggan.Körde vidare i bergen innan bromsarna sa ifrån på skarpen och vi fastnade på riktigt.
Under andra "kyla bromsarna stoppet" skuttade jag runt som ett lyckligt litet barn bland lavatäckta douglasgranar och vattenfall. Drack vattnet från bäcken och hade en av mina bästa dagar på hela resan. Till skillnad mot alla andra.


Det fanns cowboys överallt till Gorjans stora förtjusning.När bilarna kunde rulla igen åkte vi vidare och mötte nya annorlunda landskap.
San Francisco.Dag 10.
On the road in the United states of America part 2


Dag 6.

Grand Canyon var mäktigt, och antagligen hemskt för de höjdrädda då det inte fanns räcken att hålla sig i på alla ställen.Behind the sceens när Emma fotograferar produkter, ekorren posade efter en del mutningar med vattenflaskan.Las Vegas by night, eller ja, en väldigt liten del by night i alla fall.


Dag 7.

Det blev bröllop på den sämsta rastplatsen hittills innan vi drog vidare mot destination Mammoth Lakes.
Dag 8
dag 9. Internationella bakisdagen, måste missat de helt.

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Det här får bli sista bilden för detta millånga inlägget, jag ligger sjukt mycket efter vilket jag inte tycker om alls. Datorn segar och kan inte fixa till mina raw bilder samtidigt som jag är inne på internet och försäkrar min söta mamma om att allting är okej här borta. Så ja, idag åker vi från San Francisco, bilder härifrån kommer!

Imorgon ska jag köpa jordgubbar, har redan snott lite socker från lobbyn där frukosten serverades, pepp på midsommar i Los Angeles!

On the road in the United states of America

Edit: Jag ligger ensam på motellrummet och pustar ut för en stund, som lantflicka är man inte riktigt van vid att springa runt bland folk hela dagarna, tänka på hur man ser ut och att alltid ALLTID ha kläder på sig. Galet. men jag är nöjd. Just nu kyler jag en colaburk och några snickers genom att lägga dem på luftkonditioneringen, fungerar superbra om man bortser från att hela jag blir kall! De andra är ute och busar runt i staden vilket jag också hade gjort om inte min mage strejkat och gett mig magknip så jag knappt kan gå. Saknar Sverige lite, och undrar varför folk där borta inte är vakna klockan 05.30, jag är ju pratsugen!

Citerar Mary and Max: where do babies come from in america? Do they come from cola cans? ♥Dag ett. Six flags Los Angeles.Dag två.Fiskare redo för nappande fiskar.


Piren i San Diego (pacific beach) på bilden ser vi söta Josefin.Dag tre. På bild fröken Emma SvenssonSunset Cliffs. Vi var på vattenland med, men jag orkade inte fixa bilderna därifrån.dag 4. På väg med bil i Mojaveöknen.
dag 5. Här är vi nu, galet.På vägarna till Las Vegas ligger det inga döda harar längst kanterna som på Öland, där ligger söndersprängda däck som inte klarat värmen. Längst vägräckena ser man avskrapad lack från bilar som inte kunnat hålla sig på vägen och tittar man upp finns där inget annat än sandiga berg med små toffsar av torra växter.

Att gå runt i en stor bastu är väl ingen metafor som man kan kalla överdriven i 43 graders värme. Klockan två på natten är det varmare än de flesta sommardagar hemma i Sverige och jag kan inte annat än längta till nästa sovstopp yoshima national park! Men imorgon blir det Grand Canyon.

Växjö - Jag fann en kråka i ett träd.


Här kommer en bildbomb från gårdagens plåtning, gud jag har verkligen inte tid för det här, måste packa!
Hon påminnde mig om en kraxande vildvittra, gillare så jag tog mig lite tid bara för er.

RSS 2.0