Foto B - modefoto
Jag har precis lämnat in den absolut sista uppgiften i foto B kursen, de blev inte alls som jag tänkt mig och inte alls lika bra som jag vill att de ska bli, som alltid. Krinolinen på bilderna är från designer Per Enarsson från Enscen design och production. Om 3 minuter är det dags att redovisa. Nervös flicka.

Drömmar som spökar

23.15 igår

Jag drömde att jag satt i hans säng, det är alltid så det börjar, oskyldigt prat i varsin ände av en dubbelsäng. Från början är det inte mer, det kan till och med vara riktigt trevligt. En klapp på axeln, inga konstigheter. En film som följs av krav, jag måste, han vill och jag måste. Aldrig tal om vad jag själv vill, aldrig tid att tänka, jag stänger av. Tappar känseln. Ser dem inte sorgen i mina ögon? Det spelar ingen roll nu, ingen roll vad dem gör. Det behöver inte vara mer än så, en övertalan om att få mig att ligga kvar när tv:n slocknat; att sova där. Ibland finns de inte ens en soffa som alternativ, bara ett kallt golv min rygg gärna slipper. En känsla av otrygghet som väcks, en hand lägger sig på min mage, obehag som växer. Drömmen gick inte lägre än så. Hans hand vandrade varken uppåt, eller neråt denna gången men nu, kvällen efter, så kan jag inte sova. Obehaget har följt mig, som ett dovt minne, som en svag bild, som en rädd flicka som påminner om ett löfte, aldrig, aldrig någonsin igen.

Som en enkel tulipan - modefoto utkastJag tror inte det där med modefoto är riktigt min grej, inte minst då jag får syn på ett par halvvissna tulpaner och tänker att de skulle bli så mycket bättre som outfit än den ursprungliga idén jag valt att gå på. Jag var nära på att slopa hela grejen och bara köra på mina söta små tulpankjolar, det hade nog inte min lite för ensidiga lärare gillat. Jag menar egentligen inte att hon är ensidig, hon har mer, en massor med egna jobb i huvudet och förstår nog inte riktigt mitt icke mainstreem seende och djup. Enkelheten är något jag värdesätter och hon inte alls förstår sig på. Skriv en offert med allt ni behöver och jag skriver ge mig 25kr till bussresan, typ.

Hur som helst, här har ni första bildinlägget, enjoy som Coca-Cola så fint säger.

Impulsbyte - Mitt broderi av pixlar.

Nej, jag behövde inte någon ny början, jag hade inte dumpat någon där jag upprepade gånger beskrivit mina känslor för i förra bloggen, jag var inte deprimerad och mår bättre nu. jag ville bara byta till ett kortare (lättare) namn helt enkelt.


Det som fick mig att vänta så länge som jag gjorde var texterna, bilderna och minnena jag hade i förra bloggen, jag hade gjort den till mig, till något jag kunde vara stolt över och nu är det denna bloggens ärofyllda uppdrag att fortsätta på samma bana. Jag har valt att inte stänga den andra bloggen så som jag gjort med bloggar innan denna (ja, detta är nummer 4) den får vara öppen för alla att läsa och titta i, kanske mest för att jag inte ska känna att allt var för gäves. Jag hoppas att alla kommer hitta hit till denna nya bloggen, och uppskatta mina söta älgar som jag är så kär i.

Gamla bloggen


RSS 2.0