Morgonstund har guld i mun

Jag är tillbaka, och jag har haft så många ord att skriva, så mycket att få ur mig som fastnat på vägen.
Utan bilder ingen text, och bloggar som ska vara för ordens skull, fy mig. Ibland funderar jag lite på hur mycket mina få läsare klarar av att läsa, klarar ni av mina djupaste tankar? Jag tror knappt de, så då håller jag tyst.

Kommentarer
Postat av: malin

gillar profilbilden, inte sett den minen innan :)! jag tycker verkligen om att höra dina tankar, men frågan är om jag hört dina djupaste?

2011-02-21 @ 18:00:45
Postat av: Ica

Tack <3 Mina djupaste. Du och Emelie vet allt, men detaljerna som inte berör mig like mycket som förr är sånt ni inte vet. Sånt jag vill skriva ut. Måla upp. Äsch, de kanske blir för jobbigt?

2011-02-22 @ 00:55:26
URL: http://broderiavpixlar.blogg.se/
Postat av: agnes

dina bilder och texter är så himla himla fina! du borde blogga oftare.

2011-02-22 @ 20:34:57
URL: http://escariet.blogg.se/
Postat av: Therese*

Skriv djupa tankar för det är lite intressant. Har själv en hel bunt av dom, bara intressant att läsa enligt min mening. :> Klarar man det inte så kanske man inte bör läsa? :>

2011-02-28 @ 10:24:30
URL: http://youcantreachme.blogg.se/
Postat av: Helen Blästa

Hej grönöga, jag har läst lite på din blogg som jag hittade på bdb. jätteroligt att se ditt arbete! Jag är en "vuxen" med fyra barn, min yngsta är 15 år. Jag är keramiker/konstnär som bor i Näsåker, Ångermanland. Saken är den att vi (aktiv ungdom) ordnar ett konstkollo varje sommar och skulle behöva en ungdomsledare med konstintresse:D Dina bilder var dagens första intryck och jag känner starkt för ditt bildspråk (och ditt ordspråk). vi har en hemsida: www.thenordiccentre.com Det skulle vara jätteroligt om du ville höra av dig tillbax. min epost; blasta@live.se Kram/Helen

2011-03-10 @ 08:20:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0